Nilüfer Safvet Koleji 4+4'e Göre Dizayn Ediliyor

Nilüfer Safvet Koleji 4+4

1995 yılında İnegöl'de eğitim hayatına başlayan Özel Nilüfer Safvet Koleji, yeni sisteme uygun dizayn edilmiş ek bina yaparak, öğrencilerine birçok sosyal mekan kazandırıyor.

Nilüfer Safvet Koleji önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetişecek olan ek binasıyla şimdiden 4+4 sistemine en hazır okul oldu. Kolej yeni dönemde ilkokul ve ortaokul binalarını ayırırken, okul; yeni yemekhanesi, kapalı spor salonu, konferans salonu, cep sineması, kütüphane, bilgisayar salonu, görsel sanatlar, müzik, resim atölyeleri ve yenilenecek iç dizaynıyla öğrencilerine hizmet verecek.

Okul Müdürü Bayram Yayla okullarındaki yenilik çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında İnegöl ve Türk Milli Eğitimine büyük katkıları olan Nilüfer Safvet Koleji’nin yeni eğitim dönemine yine yeniliklerle gireceğini belirterek; “Yeni dönemde uygulamaya geçecek olan 4+4 sistemine okulumuza kazandırdığımız ek bina ile en hazır okul durumuna gelmiş olduk. Yeni dönemle birlikte ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul binalarımız ayrılmış olurken,1. sınıflarla ilgili de yaş gruplarına göre düzenleme yaparak çocuklarımızın gelişimlerine uygun sınıf ortamları oluşturuyoruz. Yeni eğitim öğretim yılından itibaren öğrencilerimizin kullanacağı bahçeden dersliklere kadar tüm mekânları 4+4 sistemine göre dizayn ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07